IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
14:20 | 23 март 2022
Обновен: 02:00 | 30 април 2024

Шофьор на Tesla с опасна каскада, активира "режим на полет" и…

Полицията го издирва

По материала работи: Ставри Таргов
Шофьор на Tesla с опасна каскада, активира "режим на полет" и…

Видео, заснето през нощта в Лос Анджелис, беше публикувано в интернет. На кадрите е записана опасна каскада, извършена от шофьор на Tesla Model S.

След кратко ускорение, благодарение на хълмистия терен, електромобилът буквално излетя във въздуха, прелетя няколко метра и кацна от отсрещната страна на пътя. В един момент изглежда, че колата ще се преобърне във въздуха, но тях се приземи успешно и се блъсна в кофи за боклук.

След каскадата в стил на компютърна игра шофьорът напусна местопроизшествието. Видеото обаче беше публикувано както в социалните мрежи, така и в YouTube, като привлече вниманието не само на автомобилни фенове, но и на полицията в града, която обяви, че издирва шофьора.

Оказа се, че произведеният през 2018 г. Model S е взет под наем. Водачът е избягал от местопроизшествието, като е изоставил колата. От полицията дори обявиха награда от 1000 долара за всеки, който помогне за идентифициране на шофьора.

Според YouTuber-ът Алекс Чой, който е присъствал на мястото, шофьорът е искал да повтори трик, извършен от друг влогър - Дейвид Добрик. Преди време той се е заснел как прескача същото кръстовище със своята Tesla Model X. Скоростта обаче е била по-ниска и щети по електромобила са по-малки, съобщава automedia.investor.bg.

 

Коментари

Новини Варна