IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Свят
11:00 | 30 май 2022
Обновен: 14:50 | 26 март 2024

Шофьор отнесе 5 паркирани коли и размаза мощно Ferrari. После духна!

Предната част на хибрида с мощност 1000 к.с. изглежда може да бъде поправена

По материала работи: Слав Велев
Шофьор отнесе 5 паркирани коли и размаза мощно Ferrari. После духна!

Много странна катастрофа с Ferrari SF90 Stradale се е случила във Великобритания, съобщават местните медии. При инцидента хиперколата е сериозно пострадала, след като е ударила 5 коли, паркирани край пътя. При пристигането на спасителните екипи обаче от шофьора няма и следа, пише AutoMedia.

Винаги е доста неприятно да видиш кола на Ferrari в подобно състояние, още повече, че в случая става въпрос за SF90 Stradale - най-мощният автомобил на марката, произвеждан някога. Явно собственикът на автомобила не е пострадал сериозно, след като е успял да напусне мястото на инцидента.

Според спасителните служби в Уест Мидландс, сигналът за пътно-транспортното произшествие е постъпил вечерта на 25 май. На място са пристигнали 10 пожарникари с два автомобила, но те са установили, че пожар всъщност няма, както и пострадали хора. Полицията разследва инцидента, за да разбере какво е накарало шофьорът да изостави колата си.

Предната част на хибрида с мощност 1000 к.с. изглежда може да бъде поправена. Ремонтът обаче няма да бъде никак евтин, тъй като все пак говорим за автомобил, чиято цена е около 450 000 евро. Това обаче едва ли е причината подобна кола да бъде зарязана на улицата. По-вероятно е тя е да била открадната или шофьорът да е употребил алкохол.

Във всеки случай това не е първото SF90 Stradale, унищожено при странна катастрофа. Преди няколко месеца инфлуенсърът Алекс Слобоженко нае автомобил от същия модел и го удари, като показа случващото с в профила си в Instagram, което предполага, че става въпрос за рекламен трик.

Още снимки вижте ТУК

Коментари

Новини Варна