IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Свят
11:45 | 31 май 2022
Обновен: 23:19 | 25 април 2024

11 г. затвор за мъж, изнасилвал петте си сестри в рамките на 19 г.

Бащата му помагал в зверствата

По материала работи: Слав Велев
11 г. затвор за мъж, изнасилвал петте си сестри в рамките на 19 г.

Мъж, който започнал да изнасилва и петте си сестри още когато е бил едва на 10-годишна възраст, бе осъден на 11 години затвор за извършваните зверства.

50-годишният мъж не се е признал за виновен по 27-те обвинения, включващи изнасилване, непристойно посегателство и сексуално посегателство над петте му сестри в периода от 1982 до 2001 г.

Мъжът беше осъден от съд в Ирландия по 25 от 27-те обвинения срещу него. Четири от петте жени искаха самоличността на брат им да бъде разкрита по време на делото, но тъй като назоваването му би идентифицирало петата сестра, съдът отказа да разкрие самоличността му, за да защити нейната анонимност.

Бащата на насилника също е осъден за малтретиране и като родител е участвал в извършването на "екстремно насилие" в семейството.

Една от жертвите разказва, че е била малтретирана от баща си, а след това от брат си, който „се опитал да продължи” започнатото от бащата.

Нападенията са започнали, когато жените са били на седем години, и продължили в тийнейджърските им години и в ранна зряла възраст.

Престъпленията са извършени в дома им, в съседна къща, в каравани, навеси и на открито.

Братът заплашвал сестрите си, че ако кажат нещо на родителите им, ще ги убие.

Случаят излезе наяве през 2016 г., когато петте сестри повдигнаха обвинения за изнасилване срещу брат им.

Коментари

Новини Варна