IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Свят
13:00 | 17 юни 2022
Обновен: 01:36 | 24 април 2024

На 15 г., а с коли за 12 млн. долара. Блогър е, а постът му струва $25 хил.

Сам се определя като „най-богатото дете на Америка“

По материала работи: Ставри Таргов
На 15 г., а с коли за 12 млн. долара. Блогър е, а постът му струва $25 хил.

Блогърът Доналд Доджър е само на 15 години и сам се определя като „най-богатото дете на Америка“. За всеки свой пост в социалните мрежи известният като DonLad хлапак печели по 25 000 долара и до момента е натрупал огромно състояние, голяма част от което е инвестирал в суперколи на обща стойност от 12 млн долара.

Колекцията на тинейджъра включва Ferrari, McLaren 570S, Rolls-Royce Cullinan, великолепен роудстър Pagani Huayra и хиперколата Bugatti Chiron. Доналд често пуска снимки и видеа на автомобилите в социалните мрежи и това му носи още приходи.

Някои от колите не принадлежат на Доналд, но това не му пречи да позира с тях и да се хвали, че ги кара в имението, в което живее. Bugatti Chiron и Pagani Huayra са на бащата на негов приятел, като втората е повредена по време на снимки през 2020 г. и все още не е в движение.

Доскоро DonLad нямаше право да шофира, но това не пречеше да организира състезания със скъпите коли на територията на частни имоти. Само преди дни
момчето е взело шофьорска книжка и си е купило първия „обикновен“ автомобили – кросоувър Audi Q5, с който дори повози майка си.
Снимки Autoevolution

Вижте някои от колите в колекцията на 15-годишния милионер

Коментари

Новини Варна