IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Свят
08:45 | 16 юли 2022
Обновен: 03:06 | 25 април 2024

Мина уби мъж, къпещ се в Черно море

Експлозията е станала в района на Одеса

По материала работи: Ставри Таргов
Мина уби мъж, къпещ се в Черно море

Плаваща морска мина бе открита край Шабла и неутрализирана от Морския спасителен координационен център. Снимка Министерство на отбраната

Мъж загина в резултат на експлозия в района на Одеса, плувайки в морето, а главата му е отнесена от взрива, съобщава украинската информационна агениция УНИАН. За трагедията са съобщили пред журналисти от оперативното командване на ракетния корпус "Пивден".

„Експлозия е избухнала в крайбрежните води на един от плажовете в района на Одеса. Пренебрегвайки предупрежденията и забраната, пренебрегвайки мерките за сигурност, местен жител е решил да плува в морето. След като влязъл във водата, мъжът бил взривен от неизвестно устройство.

В резултат на експлозията е настъпила травматична ампутация на главата", каза за медиите източникът от командването.

Свидетели на трагедията пишат в социалните мрежи, че смъртонсният взрив е възникнал в курортно селище на Белгород-Днестровска област. Очевидците твърдят, че пострадалият е имал рожден ден, когато намира смъртта, пише 24 часа.

Коментари

Новини Варна