IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Свят
14:30 | 12 август 2022
Обновен: 08:53 | 23 април 2024

Ладичка, че и старичка изкара от строя Lamborghini и Mercedes-AMG

При инцидента в Турция няма пострадали хора, за разлика от двата скъпи автомобили

По материала работи: Слав Велев
Ладичка, че и старичка изкара от строя Lamborghini и Mercedes-AMG

Снимки: RaceBros Telegram

Lamborghini, Gelendvagen и стара Lada се сблъскаха на пътя. Звучи както началото на виц, но всъщност е реален инцидент, който се е случил в Турция преди няколко дни. А снимки от него бяха публикувани в руска социална мрежа.

Информацията за случилото се е оскъдна, но се твърди, че шофьорът на Lamborghini Urus се е блъснал в Mercedes-Benz G63, за да избегне удар с ВАЗ-2109. Не се посочва кой е виновен за катастрофата, но от снимките си вижда, че и старата Лада също е пострадала, пише AutoMedia.

Щетите по нея обаче са много по-малки, като се ограничават в една от задните врати. Тези по двата мощни и много скъпи всъдехода обаче са доста по-сериозни – колелото на G-Class е откъснато, като има поражения по крилото и предната броня. Не е ясно и дали отзад няма поражения.

Супер SU)V-ът на Lamborghini е със супено крило, като се виждат поражения в лявата предна част, както и активираните въздушни възглавници. Съдейки по снимките няма пострадали хора при катастрофата, въпреки че на един от кадрите линейката все още присъства.

Още любопитни новини от света на автомобилите четете на AutoMedia.

Коментари

Новини Варна