IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Свят
08:30 | 13 август 2022
Обновен: 06:43 | 24 април 2024

Трагедия в Черна гора: 34-годишен застреля 11 души

Той е открил огън и срещу полицията, след което е бил ликвидиран

По материала работи: Слав Велев
Трагедия в Черна гора: 34-годишен застреля 11 души

Снимка: Radio Titograd

34-годишен мъж застреля 11 души в черногорския град Цетине. Трагедията се разиграла след битов скандал. Нападателят първо ликвидирал семейството си, след което започнал безразборно да стреля на улицата, съобщава Асошиейтед прес, цитирайки държавната телевизия, пише "Сега". 

Полицията е ликвидирала нападателя след престрелка с него. В атаката са били ранени още няколко души. Сред тях е и полицай, който е ранен в главата.

Очевидци на стрелбата твърдят, че нападателят е минавал през квартала и е стрелял безразборно по случайно попаднали там граждани.

Полицаите се опитали да спрат нападателя, който отказал да се предаде и стрелял по полицаите. Нападателят няма криминално минало.

Четирима ранени са хоспитализирани в болницата в Цетине, докато двама ранени са транспортирани до клиничния център в Подгорица.

От Спешния център в града съобщават, че при тях е приет мъж с тежки травми на главата и гръдния кош. Трима пострадали са оперирани по спешност, като нараняванията са доста сериозни.

Коментари

Новини Варна