IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Свят
11:40 | 15 август 2022
Обновен: 06:16 | 13 април 2024

Да съсипеш "Мерцедес" от безумие! Жена зад волана с глупави маневри ВИДЕО

Очевидно, когато е обучавана, шофьорката не е внимавала в урока

По материала работи: Ставри Таргов
Да съсипеш "Мерцедес" от безумие! Жена зад волана с глупави маневри ВИДЕО

Кошмарен финал след обикновена маневра – така може да се нарисуват няколко минути от живота на една китайка, която от наглед много проста ситуация, съсипа своя Mercedes.

Герой на видеото, публикувано в социалната мрежа Reddit, е неизвестна млада жена, която се опитва да излезе с колата от паркинга. Нищо сложно, при това и през достатъчно широка врата.
 
Очевидно, когато е обучавана за тази толкова обичайна маневра, шофьорката не е внимавала в урока, а после и не се е научила от практиката. Вероятно по никакъв начин не можете, а и не искате, да се поставите на нейно място, но както се вижда има и такива шофьори.

След като жената не улучва правилния ъгъл на гумите за излизане от гаража, колата се опира в нещо като шкаф и спира. И вместо да завие волана на другата посока, следва глупост номер две – младата азиатка опитва да премести шкафа и в крайна сметка успява. И вследствие на глупост номер 3 (не е включена ръчната спирачка), автомобилът полита по стръмното към съседната сграда.
 
Накратко - от тривиална маневра до причиняването на големи щети по автомобила, моментът е твърде кратък. А понякога е нужно е много малко мисъл, за да си спести човек отрицателни емоции и разходи, пише automedia.investor.bg

Коментари

Новини Варна