IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
16:00 | 10 октомври 2022
Обновен: 22:20 | 19 април 2024

Откриха собственика на камиона, взривил Кримския мост

Самир Юсубов: Нямам нищо общо със случилото се

По материала работи: Ставри Таргов
Откриха собственика на камиона, взривил Кримския мост

Baza публикува видео на "собственика на взривения камион" на Кримския мост, съобщава руската секция на Би Би Си. Според руските власти експлозията на моста е предизвикана от взрив на камион.

Издирваше се кой е неговият собственик, като часове след взрива се разбра, че превозното средство е регистрирано в Краснодарския район, предава Офнюз.

„Аз, Самир Юсубов, нямам нищо общо със случилото се на Кримския мост“, казва младият мъж във видеообръщение, публикувано от Baza.

Юсубов казва, че взривеният камион е регистриран на негово име, но е шофирал 51-годишният му братовчед, който се е занимавал с превози.

По-рано руски медии съобщиха, че апартаментът на Юсубов в Краснодарския край се претърсва. Самият Юсубов вече е в чужбина.

В събота сутринта в резултат на експлозията на камион на Кримския мост избухна пожар. Част от моста е разрушена, трима души, включително шофьорът на камиона, са загинали.

В събота вечерта руските власти възстановиха частично автомобилното и железопътното движение по моста.
 

Коментари

Новини Варна