IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Свят
12:20 | 20 октомври 2022
Обновен: 21:49 | 28 март 2024

Изгониха украинки от ресторант в Париж с думите: „Да живее Путин! Чао!" (ВИДЕО)

Видеото се появи в Twitter на страницата на заместник-кмета на столицата Жан-Люк Ромеро-Мишел

По материала работи: Слав Велев
Изгониха украинки от ресторант в Париж с думите: „Да живее Путин! Чао!" (ВИДЕО)

Снимка и ВИДЕО: Twitter

Две украински бежанки бяха заснети да бъдат извеждани от парижки ресторант от служител на заведение. Видеото се появи в Twitter на страницата на заместник-кмета на столицата Жан-Люк Ромеро-Мишел, предаде GlasNews.

Във него служител на ресторант Le Cozy Montparnasse прави жест на две украинки да напуснат заведението, обяснявайки, че е привърженик на руския президент. След заминаващите жени работникът в ресторанта казва на френски фразата „Да живее Путин! Чао!".

Украинките, които бяха изгонени от ресторант Cozy Montparnasse в Париж, нарушиха правилата на заведението. Това заяви пред телевизионния канал BFM управителят на заведението, коментирайки скандалния инцидент.

Говорител на ресторанта каза, че жените са посетили тоалетната, но са отказали да направят поръчка, въпреки че правилата гласят, че само гости, които са поръчали нещо от ресторанта, могат да използват тоалетната.

„Те просто не искаха да поръчат нищо и дори принудиха персонала да си губи времето с тях, когато залата беше пълна с клиенти“, каза представител на ресторанта.

Припомняме, че в Берлин украинска бежанка заплаши да погроми кафене "Россия" заради името и дизайна на табелата.

Коментари

Новини Варна