IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
17:00 | 26 декември 2022
Обновен: 18:05 | 28 април 2024

Ердоган разкри защо Роналдо стоя на скамейката в Катар

Забраниха му да играе по политически причини, защото подкрепя Палестина, заяви турският президент

По материала работи: Слав Велев
Ердоган разкри защо Роналдо стоя на скамейката в Катар

Кристиано Роналдо е загубил титулярното си място в националния отбор на Португалия поради политически причини. Този коментар изненадващо направи президентът на Турция Реджеп Ердоган, който говори за световното първенство по футбол на събитие в Ерзурум. Според него причината е, че Роналдо подкрепя Палестина, предаде "Гласове".

"Съсипаха го, забраниха му да играе по политически причини", коментира Ердоган. "Да пускаш футболист като Роналдо в игра за 30 минути в края на мача срива психиката му. Той е човек, който подкрепя палестинската кауза".

Турският президент загатна, че отстраняването на Роналдо от титулярния състав на отбора е наложено на селекционера Фернандо Сантош от държавния глава на Португалия.

Ердоган коментира и възможността Роналдо да заиграе в Саудитска Арабия. Според него трансферът на петкратният носител на "Златната топка" в "Ал Насър" вече е факт.

"Според информацията, която получих сега, Роналдо така или иначе ще замине за Саудитска Арабия".

Коментари

Новини Варна