IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Свят
17:00 | 27 декември 2022
Обновен: 20:46 | 28 март 2024

Критик на Путин почина, паднал от прозореца на хотел

В последно време богати руснаци мрат като мухи в неизяснени обстоятелства

По материала работи: Слав Велев
Критик на Путин почина, паднал от прозореца на хотел

Руски политически критик на Путин почина след като падна от покрива на хотел в Индия. 65-годишният Павел Антов е член на партията на руския президент “Единна Русия”, който през юни определи въздушните удари срещу Киев като “тероризъм”.

Руският депутат и милионер бе намерен мъртъв под прозорците на луксозен хотел в Индия, предава “Булевард България“. Съобщението за смъртта му се появи и в сайта на регионалния парламент във Владимирска област.

Индийският телевизионен канал NDTV също отрази смъртта на руснака. Според медията той е загубил живота си навръх Коледа, на 25-ти декември, в кв. Раягада в Одиша. Два дни по-рано неговият спътник, Владимир Биденов, е намерен мъртъв в хотелската си стая. Каква е причината за смъртта му не се съобщава. Според местните власти в групата туристи е имало още двама руснаци. Те се настанили във въпросния хотел на 21-ви декември.

Руските медии излагат тезата, че Павел Антов най-вероятно се е самоубил, тъй като не е успял да преодолее загубата на приятеля си. Версията е, че той е скочил от покрива на хотела, но е починал от раните си, въпреки навременната помощ и реакция.

През последно време руснаците мрат като мухи в неизяснени обстоятелства

Това е поредната странна и необяснена смърт на руснак, заемащ публичен пост и открито критикуващ действията на Руската федерация. Само два дни по-рано, на 24-ти декември, бе съобщено, че внезапно е починал и Александър Бузаков. Причината за смъртта на 66-годишният генерален директор на една от най-големите руски корабостроителници също не бе посочена.

Корабостроителница “Адмиралтейские верфи” е специализирана в производството на неядрени подводници. Тя е базирана в западното пристанище на Санкт Петербург. Според ТАСС компанията строи подобрени дизелови подводници от клас “Кило”. Те могат да изстрелват крилати ракети “Калибр”. През април Москва заяви, че е използвала дизелова подводница в Черно море, за да нанесе удари по украински военни цели, припомня “Ройтерс”.

Високопоставеният руски офицер – генерал Алексей Маслов също почина на 25-ти декември в болница в Москва. Той е бивш главнокомандващ на сухопътните руски войски, а по-късно и военен представител на страната в НАТО. Маслов е работил в “УралВагонЗавод” – един от най-големите производители на танкове в света.

Посещение на Владимир Путин в град Нижни Тагил бе планирано за 24-ти декември, което бе отменено в последния момент. Пътуването е включвало посещение на танковия завод ден преди смъртта на Маслов, съобщава екатеринбургският телевизионен канал E1. Каналът подчертава, че посещението е било внимателно подготвено – улиците са били почистени от сняг и движението в града е било ограничено.

Коментари

Любомир ( преди 1 година )
Предателите ,, Винаги,,се убиват !!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Да му мислят ( преди 1 година )
Българските журналисти тоже
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна