IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Свят
15:00 | 6 януари 2023
Обновен: 10:25 | 28 април 2024

Дядо обърка педалите "газ - спирачка" и влетя с кола в автомивка

При инцидента няма сериозно пострадали, но шофьорът на автомобила е останал блокиран в него около час и половина

По материала работи: Ставри Таргов
Дядо обърка педалите "газ - спирачка" и влетя с кола в автомивка

Шофьор обърка педалите на автомобила си, като натисна газта вместо спирачките и така причини тежък инцидент, съобщава Motor1, като се позовава на телевизия BABC.

Произшествието е заснето от охранителните камери на автомивка в окръг Монтгомъри (щата Мериленд). Според служителите на автомивката 77-годишният шофьор на сребрист седан Toyoya е дал газ вместо да спре на бариерата, в резултат на което колата е влетяла в сградата и се е преобърнала.

При инцидента няма сериозно пострадали, но шофьорът на автомобила е останал блокиран в него около час и половина, преди екипите на „Спешна помощ“ да го извадят. Мъжът е откаран в болница с наранявания по крака, като лекарите оценяват състоянието му като „стабилно и безопасно“.

Нещастната Toyota обаче е получила повреди по предната част и вероятно ще се наложи да бъде бракувана. Най-тежки за последствията за автомивката, която е сериозно потрошена и ще се нуждае от ремонт.

Нейният собственик изрази притеснения относно възстановяването на оборудването, но е доволен, че няма сериозно ранени при инцидента. И е оптимист, че с помощта на клиентите бизнесът му отново ще потръгне, пише automedia.investor.bg.

Коментари

Новини Варна