IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Свят
13:30 | 13 февруари 2023
Обновен: 22:54 | 27 април 2024

Катаджии изумени: Глоба за шофьор, сърбащ супа с 80 км/час ВИДЕО

Това е най-фрапиращото от общо над 100 установени нарушения на пътя

По материала работи: Слав Велев
Катаджии изумени: Глоба за шофьор, сърбащ супа с 80 км/час ВИДЕО

Снимка: Jam Press

Британската полиция проведе акция, насочена към идентифициране на шофьори, които говорят по телефона по време на шофиране. Представете си изненадата им, когато видяха водач да държи купа със супа в едната си ръка и лъжица в другата, докато автомобилът му се движи, съобщава DailyMail, предаде AutoMedia.

Любопитното е, че в правилата за движение по пътищата в Обединеното кралство няма пряка забрана за хранене по време на шофиране, но изрично е посочено, че „шофьорът задължително трябва да управлява автомобила с двете ръце на волана“.

Патрулирайки по пътищата на окръг Уорикшър, разположен в централната част на страната, полицията само за пет дни разкри най-малко сто различни вида нарушения. Най-скандалното от тях беше именно на човек, които яде, докато шофира. Служителите на реда установили, че той е подпрял кормилото с коляно, а ръцете му са заети с купа и лъжица.

По време на нарушението автомобилът се движи със скорост 80 км/ч. Нарушителят е спрян веднага от полицейски патрул, като му е написан фиш за непредпазливо шофиране.

Още снимки и ВИДЕО гледайте ТУК

Коментари

Новини Варна