IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Свят
15:20 | 18 февруари 2023
Обновен: 16:46 | 25 април 2024

Предсказание: Сблъсък между подводници или самолети ще разпали трета световна война

Китай ще бъде разбит на множество държави

По материала работи: Ставри Таргов
Предсказание: Сблъсък между подводници или самолети ще разпали трета световна война

Мъж, наричан Новият Нострадамус, предсказва, че самолетна катастрофа в Тайван ще предизвика Трета световна война през 2023 година.

Крейг Хамилтън-Паркър, който си спечели именитото прозвище, след като правилно предсказа смъртта на кралицата, предвиди ужасяваща самолетна катастрофа в Тайван, която според него може да доведе до началото на Трета световна война през тази година.

Ясновидецът обяснява как е предсказал инцидент, при който ще се случи или "сблъсък" между две подводници, или катастрофа между два самолета.

Пред Daily Star Крейг заяви, че този инцидент ще предизвика много по-голям конфликт, в който ще участват Китай и Русия и ще се превърне в "най-сериозното нещо през следващите две години".

Той заявява: "От известно време казвам, че според мен това ще бъде конфликт за Тайван, който смятам, че ще се случи тази година."

Крейг прогнозира, че мащабът на конфликта може да е доста голям и дори да направи ужасяващата война в Украйна да изглежда малка.

Той продължава: "Имам чувството, че това ще бъде сериозен проблем. Украйна ще бледнее по значение в сравнение с това, предаде Mirror.

"Чувствам също, че Русия ще застане на страната на Китай. В крайна сметка обаче всичко се получава добре. Имам чувството, че в крайна сметка се получава един нов Китай, който е разбит на множество държави", пише 24 часа.

Коментари

анонимен ( преди 1 година )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна