IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
11:40 | 26 март 2023
Обновен: 05:13 | 28 март 2024

Круизна компания кани на безплатни пътувания младежи под 22 г.

Офертата е в съчетание с младежката програма на National Geographic Global Explorers

По материала работи: Ставри Таргов
Круизна компания кани на безплатни пътувания младежи под 22 г.

Круизната компания Lindblad Expeditions наскоро обяви, че за избрани плавания хора на вързаст под 22 г. това лято ще могат да пътуват безплатно.

"Ние вярваме, че откриването е преследване през целия живот. И улесняваме децата и младежите да се присъединят към родителите си в изживяването на откриване на някои от наистина отдалечените места по света“, сподели пред Travel + Leisure Ноа Бродски, главен търговски директор в Lindblad Expeditions.

Офертата е в съчетание с младежката програма на National Geographic Global Explorers и ще накара много семейства да изследват чудни и забележителни дестинации като Свалбард, Исландия, Гренландия и канадската Арктика. Това са дестинации, на които се наблюдава от близо промяната в глобалния климат.

"Те са красиви и учат на много", казват още от компанията.

Офертата е валидна за резервации, направени до 30 юни 2023 г. Младежите имат право да плават безплатно с придружител, който заплаща пълната сума за екскурзията.

Опциите за плаване включват 16-дневното пътуване на компанията до фиордите на Норвегия и арктическия Свалбард. Пътешествието до северните острови на Шотландия пък е 13 дни. До Гренландия пътуването е 24 дни.

На борда на всеки кораб семействата могат да учат за местата, които се посещават заедно с учени, фотографи, антрополози, които също ще участват в „експедициите“, пише economic, цитиран от "Стандарт".

Коментари

Новини Варна