Варна 16°
fallback
Свят
11:40 | 26 март 2023
Обновен: 10:31 | 23 април 2024

Круизна компания кани на безплатни пътувания младежи под 22 г.

Офертата е в съчетание с младежката програма на National Geographic Global Explorers

По материала работи: Ставри Таргов

Круизната компания Lindblad Expeditions наскоро обяви, че за избрани плавания хора на вързаст под 22 г. това лято ще могат да пътуват безплатно.

"Ние вярваме, че откриването е преследване през целия живот. И улесняваме децата и младежите да се присъединят към родителите си в изживяването на откриване на някои от наистина отдалечените места по света“, сподели пред Travel + Leisure Ноа Бродски, главен търговски директор в Lindblad Expeditions.

Офертата е в съчетание с младежката програма на National Geographic Global Explorers и ще накара много семейства да изследват чудни и забележителни дестинации като Свалбард, Исландия, Гренландия и канадската Арктика. Това са дестинации, на които се наблюдава от близо промяната в глобалния климат.

"Те са красиви и учат на много", казват още от компанията.

Офертата е валидна за резервации, направени до 30 юни 2023 г. Младежите имат право да плават безплатно с придружител, който заплаща пълната сума за екскурзията.

Опциите за плаване включват 16-дневното пътуване на компанията до фиордите на Норвегия и арктическия Свалбард. Пътешествието до северните острови на Шотландия пък е 13 дни. До Гренландия пътуването е 24 дни.

На борда на всеки кораб семействата могат да учат за местата, които се посещават заедно с учени, фотографи, антрополози, които също ще участват в „експедициите“, пише economic, цитиран от "Стандарт".

Автор на статията:
Ставри Таргов
безплатни круизи младежи под 22 г.
0 коментара
fallback
fallback