IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
11:00 | 23 април 2023
Обновен: 05:05 | 3 май 2024

С посещението си в ресторант Макрон свали имиджа му

Седнал да пие бира, заради което заведението било засипано с негативни коментари и лоши оценки

По материала работи: Ставри Таргов
С посещението си в ресторант Макрон свали имиджа му

Ресторантът Peña Pil Pil в южната част на френската община Перол претърпя крах в рейтинга и бе засипан от критични статии, след като френският президент Еманюел Макрон го посети, твърди France Bleu, цитиран от БГНЕС.

В четвъртък Макрон седнал на по бира на терасата. Оттогава ресторантът е бомбардиран с негативни коментари и лоши оценки в Гугъл.

След посещението на Макрон рейтингът на заведението в Гугъл се сринал от 5/5 на 1,6/5 само за няколко часа. Сред коментарите през изминалите часове може да се прочете: „Тук посещаемостта е много слаба, забелязаха се тираните на Франция“, „Твърде много шум от манджите“, „Храната е добра, но този вманиачен развали всичко”.

Сервитьорът в ресторанта Винсент казал пред изданието, че посещението на президента е било пълна изненада за тях. „Не знаехме, че президентът ще дойде при нас... Не можем обаче да си позволим да не приемем президента на републиката или министър“, добава сащисаният сервитьор, пише "Стандарт".

Коментари

Новини Варна