IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Свят
16:00 | 9 май 2023
Обновен: 15:01 | 18 април 2024

Жена оцеля 5 дни в гъста гора с...бутилка вино

Тръгнала на гости и объркала пътя

По материала работи: Ставри Таргов
Жена оцеля 5 дни в гъста гора с...бутилка вино

48-годишна жена оцеля пет дни, блокирана в гъста гориста местност в Австралия. Тя е имала единствено бутилка вино, което е изпила.

Лилиан Ип тръгва в неделя в щата Виктория на гости, но обърква улицата и прави грешен завой, а след това колата ѝ затъва в калта. 

Жената е имала само бутилка вино в колата си, която е била предназначена за подарък. 

След пет нощи тя е открита от службите на Спешна помощ в петък, които са я издирвали. 

„Първото нещо, което ми дойде на ум беше - вода и цигара. За щастие една полицайка имаше цигара”, каза Лилиан Ип.   Спасени случайно: 11 рибари оцеляха на остров без храна и вода Един от оцелелите е прекарал 30 часа във водата „Мислех, че ще умра там. Цялото ми тяло беше на път да откаже да работи“, добави тя. 

Лилиан Ип пише дори предсмъртно писмо до семейството си, в което казва, че ги обича.  Жената е имала здравословни проблеми и не е можела да ходи дълго време пеша и за това е останала в колата си.

"Единствената течност, която Лилиан е приемала, е било вино”, каза сержантът от полицейския участък Водонга Мартин Торпи. 

Жената е откарана в болница за лечение на дехидратация, съобщава bTV.

Коментари

Новини Варна