IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
14:40 | 9 юли 2023
Обновен: 11:52 | 3 май 2024

Малко дете почина, забравено в кола

Родителите отишли на парти

По материала работи: Ставри Таргов
Малко дете почина, забравено в кола

18-месечно дете почина, след като родителите му го оставиха в гореща кола. Това се случи през нощта на празника Четвърти юли, като през това време майката и бащата били на парти.
 
Джазмин и Джоел Рондън, и двамата на 33 години, случайно забравили дъщеря си в столчето за кола, докато извеждали другите си две деца от автомобила.

Те се прибрали в дома им и чак на следващата сутрин Джоел се зачудил къде е бебето им. Той не го открил в дома им затова отишъл да провери колата. Там го открива на детското столче, без да реагира.

Момиченцето е откарано в Регионалния здравен медицински център в Лейкланд, където единствено констатират смъртта. Вътрешната й телесна температура е била над 40 градуса по Целзий.
 
„Аутопсията установи, че причината за смъртта на жертвата е хипертермия, дължаща се на това, че е била оставена в кола, а начинът на смъртта е убийство“, заяви шерифът на окръг Полк.

Семейство Рондън от Лейкланд, Флорида, бяха арестувани в четвъртък и им бяха направени тестове за наркотици. Джоел е дал положителен тест за метамфетамини, марихуана и алкохол, докато Джазмин е била с положителен тест за последните две.

Те са обвинени в тежко непредумишлено убийство на дете и отведени в затвора.
 
Другите две деца на двойката са под грижите на роднини. Отделът за закрила на детето разследва инцидента.
 
GlasNews.bg

Коментари

Новини Варна