IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
16:40 | 8 октомври 2023
Обновен: 15:51 | 6 май 2024

Убит е лидерът на "Хамас"

Тялото му е открито под руините на дома му в Нусират

По материала работи: Ставри Таргов
Убит е лидерът на "Хамас"

Тялото на лидера на "Хамас" Айман Юнис беше открито под руините на дома му в Нусират, съобщиха местни медии, предаде „Украйна сега“ в Телеграм канала си. Къщата е разрушена в резултат на нападение от израелската армия, пише actualno.com.

Израелското посолство в Съединените щати съобщи, че бойци на „Хамас“ са отвлекли повече от 100 души, включително цивилни и израелски войници. Според посолството от началото на атаката на „Хамас“ сутринта на 7 октомври повече от 300 израелци са били убити и най-малко 1800 ранени.

По-рано през деня израелски изтребители удариха комплекс, принадлежащ на ръководителя на разузнавателния отдел в терористичната организация "Хамас".

Успоредно с това Военновъздушните сили на Израел удариха две банки, принадлежащи на терористичната организация "Хамас" за средства за тероризъм, сред които Ислямската национална банка, която обслужва организацията чрез финансиране на терористична дейност, и Първата банка, принадлежаща на организацията.

Новините идват, след като през нощта израелските военновъздушни сили успяха да ударят и сринат сградата на вътрешното министерство на "Хамас".

Тази сутрин стана ясно, че първата фаза от операцията "Железни мечове" е завършена. Става въпрос за израелския контраудар в подпалената от "Хамас" война с Израел, пише "Стандарт".

Коментари

kimssuslov ( преди 6 месеца )
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> https://mub.me/medik
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна