IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Свят
14:00 | 4 декември 2023
Обновен: 02:08 | 25 април 2024

Откриха убита 14-годишната македонка, издирвана и у нас

Единият от заподозрените е избягал първо в Сърбия, след това е влязъл в България

По материала работи: Слав Велев
Откриха убита 14-годишната македонка, издирвана и у нас

14-годишната Ваня Гьорчевска/Снимка: Штипска Идила Трагедия!

14-годишната Ваня Гьорчевска, която се издирваше и у нас, е била отвлечена и убита. Тялото й е намерено с вързани ръце и крака в чувал.

Според разследващите в похищението е замесен бащата, който е дал информация на похитителите, кога момичето ходи на училище. Той е бил задържан, това стана ясно от брифинг на органите на реда.

Целта на отвличането е била изнудване за пари от майката, която е разведена със съпруга си. Според разследващите похитителите са изпаднали в паника, че са следени и са решили да убият момичето.

14-годишното дете е убито с пистолет и заровено.

Няколко души са участвали в отвличането. Трима са били задържани.

Четвъртият, за който се смята, че е извършил убийството с пистолет, е избягал от Северна Македония заедно с адвоката си. Двамата са влезли първо в Сърбия, а след това в България.

Баща й все още се разпитва. То към момента отрича да е бил замесен, но по информацията на тримата арестувани по случая истината е друга, предават местни медии.

Коментари

Новини Варна