IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Свят
15:35 | 11 февруари 2024
Обновен: 12:28 | 27 април 2024

Мъж видя дявола и изби цялото си семейство

Барека удушил с вериги 41-годишната си съпруга, след това я изгорил и заровил останките й в земята

По материала работи: Слав Велев
Мъж видя дявола и изби цялото си семейство

Джовани Барека бил религиозен фанатик

Семейна трагедия се разигра в Алтавила Милича, в покрайнините на Палермо, където 54-годишен мъж уби две от децата си и съпругата си, след което извика полицията. Голямата дъщеря, на 17 г., успяла да се спаси от яростта на баща си и да избяга.

Джовани Барека, когото момичето описало пред властите като религиозен фанатик, се събудил в 3 часа през нощта, крещейки, че видял дявола в дома си. Убил, душейки с вериги, 41-годишната си съпруга Антонела Саламоне, а след това я изгорил и заровил останките й в земята. Те обаче все още не са открити от властите, съобщиха италианските медии. Според тях оцелялата дъщеря се събудила и видяла труповете на майка си и братята си Кевин и Емануел, на 16 и 5 години.

Джовани, който работел като зидар, измъчвал първо по-малкото от децата си, а след това го удушил с верига. Това направил и с другото момче. Само някои части от труповете на децата били открити в различни зони на къщата. До тялото на Кевин била намерена и веригата, с която бил убит. Все още следователите изслушват потенциални свидетели на кървавата сцена. Според някои информации в жестокото престъпление били замесени и двама познати на убиеца.

Телевизия РАИ съобщи, че много вероятно зад убийствата стоят сатанински ритуали. В двора на къщата били намерени заровени в земята останки от трупове на животни, пише "24 часа".

През 2023 г.в Италия са убити 118 жени. 96 от тях са загубили живота си в семейна среда, или с други думи, убити от съпрузите или партньорите си, много често заради ревност или неспособност да приемат раздяла.

Коментари

Новини Варна