IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
16:30 | 5 май 2024
Обновен: 23:28 | 18 май 2024

Мъж зарови съпругата си жива

Преди това той й нанесъл жесток побой и я намушкал

По материала работи: Слав Велев
Мъж зарови съпругата си жива

Мъж от западния американски щат Вашингтон беше осъден, че е пребил жена си и я заровил жива, пише „Ню Йорк пост“.

54-годишният Че Ген Ан беше арестуван през 2022 г. Преди това нанесъл жесток побой и намушкал съпругата си. Жената успяла да се обади на полицията с помощта на смарт часовника си, преди съпругът й да я завърже с тиксо, да я натовари в кола и да я закара в гората. Там заровил жена си и си тръгнал.

Жертвата прекарала 12 часа под земята, но е оцеляла и е успяла да излезе.

Че Ген Ан се призна за виновен в опит за убийство през март. Адвокатът на мъжа каза, че той страда от посттравматично стресово разстройство и е взел "твърде много лекарства", което е повлияло на поведението му. В същото време самият обвиняем каза, че „всеки ден се събужда с чувство на съжаление и покаяние“, пише "Днес.бг."

На делото жертвата заяви, че тя и децата й все още живеят в състояние на постоянен страх. Жената добави още, че съпругът й е нанесъл психологическа и физическа травма, с която тя ще трябва да се примирява до края на дните си.

Съдът постанови 13 години затвор за мъжа и му забрани да общува със съпругата и децата си.

Коментари

didier93 ( преди 1 седмица )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93 @gmail.com Имейл: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
11g24g ( преди 1 седмица )
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна