IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Свят
10:30 | 26 май 2024
Обновен: 08:48 | 17 юни 2024

Арестуваха рапърката Ники Минаж

Открили са марихуана в багажа й

По материала работи: Слав Велев
Арестуваха рапърката Ники Минаж

Американската рапърка Ники Минаж бе арестувана, след като полицията в Нидерландия е открила марихуана в багажа ѝ, докато тя се е подготвяла да напусне страната за следващия си концерт.

Минаж написа в социалната мрежа Екс, че била спряна на летището в Амстердам, когато се канела да се качи на самолет за концерт в Манчестър. Полицаите ѝ казали, че са открили марихуана в куфарите ѝ и че субстанцията ще трябва да бъде претеглена, информира БНТ.

Концертът на рапърката беше отложен и компанията организатор "Лайв Нейшън" заяви, че събитието ще бъде пренасрочено и билетите ще бъдат уважени.

"Въпреки усилията на Ники да проучи всички възможни пътища за осъществяване на днешното шоу, събитията от днес направиха това невъзможно. Дълбоко сме разочаровани от причиненото неудобство", се казва в изявлението на промоутъра.

Канабисът е нелегален в Нидерландия, но употребата му за развлечение се толерира.

Роберт ван Капел, говорител на нидерландската военна полиция, заяви, че 41-годишна американка е била арестувана за износ на "меки наркотици". Той не идентифицира жената и не уточни вида на въпросните наркотици.

41-годишната Минаж написа още в Екс, че според нея полицията просто е искала да я накара да закъснее за концерта си в Манчестър.

"Казах ви, че е за да се опитат да ме накарат да закъснея, за да могат да напишат негативни истории. Ревността е болест. Останалото го знаете", заяви рапърката.

Междувременно в своя актуализирана информация нидерландската полиция каза, че е освободила "заподозряната и тя вече може да продължи напред". Силите на реда добавиха, че певицата ще трябва да плати глоба, размерът на която ще бъде определен от прокуратурата.

Коментари

Новини Варна