IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Свят
21:10 | 13 септември 2015
Обновен: 16:11 | 23 април 2024

Жител на Сидни пръв ще си купи iPhone 6S

От няколко дни австралиецът живее на палатка пред Apple Store

По материала работи: Юлиян Атанасов
Жител на Сидни пръв ще си купи iPhone 6S

Вече ги няма познатите огромни опашки за новите продукти на Apple, но все още някои фенове на марката привличат вниманието покрай премиерите на поредния модел iPhone, пише technews.bg.Жител на австралийския град Сидни, например, от няколко дни е на палатка, разположена до входа на местен магазин на Apple Store, за да стане първият собственик на iPhone 6S.
В негова полза, разбира се, е географското положение на Австралия – в частност, часовият пояс, на който се намира Сидни. Именно там ще започнат най-напред продажбите на iPhone 6S след броени дни.
Вероятно мечтата на австралиеца първи да се сдобие с новия смартфон ще се сбъдне. В противен случай той все пак ще остане в историята като първия човек, наредил се на опашка за iPhone 6S.
След като се сдобие с устройството, фенът на Apple планира да го продаде и с получените пари да се включи в благотворителна инициатива. Има и хора, които се нареждат отрано на опашка пред Apple Store, с единствената цел да продадат изгодно мястото си на истински фен на марката.
 

Коментари

Новини Варна