IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
17:35 | 15 март 2016
Обновен: 01:55 | 24 април 2024

Танк прегази Toyota Camry на кръстовище

Инцидентът се е случил на черен път в Русия

По материала работи: Пламен Янков
Танк прегази Toyota Camry на кръстовище

Самоходен миномет прегази Toyota Camry на кръстовище в Русия. Инцидентът е станал през нощта, като пострадали хора няма, съобщава Vostokmedia.

 

Зрелищната катастрофа е станала в близост до малко село в област Приморие. Японският автомобил се е движил по път без предимство, като при преминаване през кръстовище се е изпречил на пътя на тежката военна машина, твърди информацията.

 

Не е ясно както точно превозните средства са се сблъскали на пустия черен път. Предполага се, че водачът на военната машина не е видял леката кола, тъй като инцидентът е станал през нощта. Минометът се е движил в дълга колона с други военни машини, като вероятно шофьорът на японската кола не е искал да чака и е опитал да премине между тях.

 

Самоходният миномет много прилича на танк - има сходни габарити, маса (27 тона) и верижно задвижване, но е с различно приложение. Използва се за унищожаване на укрепления и бронирани превозни средства на врага.

 

При катастрофата няма пострадали хора. Ясно е обаче, че тази Toyota Camry няма шанс да се върне на пътя.

 

dnes.bg

Коментари

Новини Варна