IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Култура
20:54 | 7 декември 2014
Обновен: 12:36 | 17 май 2024

Йосиф Сърчаджиев: Има ангели около нас, обаче има и много дяволи

Слави Бинев е само една от "черните овце". Ние не умеем да държим вън от стадото такива овце

По материала работи: Юлиян Атанасов
Йосиф Сърчаджиев: Има ангели около нас, обаче има и много дяволи


Слави Бинев е само една от "черните овце". Ние не умеем да държим вън от стадото такива овце. Това каза големият актьор Йосиф Сърчаджиев пред бТВ, цитиран от БГНЕС. Той заяви, че протестите на творческите гилдии ще станат още по-големи и по-страстни. Има възможност театрите да обявят тотална стачка, прогнозира той.
Актьорът изпрати Бинев в комисията по спорт, където мястото би му подхождало повече. Ако остане в Комисията по култура, Бинев ще стане втори Делян Пеевски.
Тъй като говори трудно, актьорът си бе написал причините, поради които е един от най-активно протестиращите срещу назначения за шеф на Комисията по култура и медии в парламента и се аргументира.
Първо, Слави Бинев стана шеф на мутренската структура "Дескрийм", като по случайност бяха набити няколко такива като него. Второ, Слави Бинев стана собственик на най-големия чалга-клуб "Биад", а там за култура нямаше място. Трето, срещу голямо заплащане Слави Бинев бе удостоен с титлата архонт, която е несвойствена за нашата църква. Четвърто, той преминаваше от една партия в друга партия, за да стигне до европарламента и българския парламент. Слави Бинев е плащал винаги за постовете си, а сега той ни обвинява, че ние сме платени, от кого не се знае, заяви Йосиф Сърчаджиев.
Много ангели има около нас, обаче има и много дяволи. Да помолим ангелите да изгонят дяволите. Аз вярвам, че това ще стане, заключи актьорът.

 

Коментари

Новини Варна