IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Култура
14:15 | 14 юни 2018
Обновен: 23:22 | 4 май 2024

Световноизвестен диджей идва за MTV Presents Varna Beach 2018

Тази година списъкът със звезди ще е още по-интересен, увери организаторът на проекта Робърт Куърк

По материала работи: Слав Велев
Световноизвестен диджей идва за MTV Presents Varna Beach 2018

Световноизвестен диджей пристига за MTV Presents Varna Beach 2018, но името му все още се пази в тайна. Това съобщи пред журналисти организаторът на проекта Робърт Куърк. „Тази година списъкът със звезди ще бъде още по-интересен от миналата. Тепърва предстоят изненади. Целта ни е събитието тази година да бъде още по-голямо и по-добро“, допълни той. До момента участието си в шоуто на Южния плаж на 12 август са потвърдили Рита Ора, Years&Years и Redfoo, както и DJ-ите Rewire & Varski. За повечето от тях това ще е първото излизане пред българска публика. „Няма много събития по света, които да се случват директно на плажа, на пясъка и това е предизвикателство и за самите артисти, което те приемат с желание. Макар и да не са идвали в България преди, те се доверяват на поканата на  MTV  и очакват с нетърпение да излязат пред публиката на Южния плаж на 12 август“, допълни той. Предстои съвсем скоро звездите, които ще пристигнат за MTV Presents Varna Beach  да заснемат видеопоздрав към публиката по целия свят, която те канят във Варна. „Очакваме освен гости от Варна и България да имаме и много посетители от цяла Европа и света. Австралия беше най-далечната страна, от която имаше хора в публиката миналата година. Надявам се да дойдат пак“, каза Робърт Куърк. Два пъти по-бързо се продават билетите за шоуто на този етап, като голяма част от тях се купуват от чужденци, съобщи още той.

 

„Идеята на проекта MTV Presents Varna Beach е да промотира Варна по целия свят. Едночасовият филм за шоуто, който беше заснет миналата година, продължава и до ден днешен да се излъчва в над 160 държави. За да е видим позитивният ефект е нужно време, затова и проектът ни е дългосрочен“, подчерта Робърт Куърк.

 

Той увери, че и тази година ще се спази високият стандарт на техническо обезпечаване на шоуто, като сцената ще е със същите размери, но с по-различен дизайн.


Полина Петрова
Снимка Пламен Гутинов

Коментари

Новини Варна