IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
14:20 | 10 ноември 2020
Обновен: 13:31 | 15 април 2024

Отменя сe откриването на изложбата "Обезлюдена природа" на Тереза Зиковска

Организаторите искат да избегнат струпването на хора

По материала работи: Слав Велев
Отменя сe откриването на изложбата "Обезлюдена природа" на Тереза Зиковска

Откриването на изложбата на варненската художничка Тереза Зиковска “Обезлюдена природа”, което беше обявено за 11 ноември, се отменя, съобщават от Aрт галерия "Тереза Зиковска".


Като причина се посочва усложняването на обстановката и силното увеличение на случаи на заболели в града. Организаторите искат да избегнат струпването на хора и невъзможност да се спазва препоръчителната дистанция.


Изложбата ще бъде подредена в галерията на ул. "Воден" 25. Картините ще са достъпни и за разглеждане онлайн във Facebook и Instagram профилите на галерията.

През втората половина на ноември почитателите на изкуството ще могат да разгледат самостоятелно в галерията в обичайното работно време - 16 до 19 ч., както и с предварително записване за друг час.
 

Освен големите живописни платна, изобразяващи красотата на дърветата през всички годишни времена, в галерията са подготени още изненади за празничния сезон.

Коментари

Новини Варна