IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Култура
17:00 | 26 февруари 2023
Обновен: 09:04 | 28 март 2024

Guns N' Roses тръгват на световно турне

На 16 юли ще бъдат в Букурещ, на 22 юли - в Атина

По материала работи: Ставри Таргов
Guns N' Roses тръгват на световно турне

Американската хард рок банда Guns N' Roses тръгва на световно турне. Това обявиха членовете на групата в специален пост във Facebook. Първата дата от турнето е 5 юни в Тел Авив, а последният концерт ще се състои на 16 октомври във Ванкувър.

Не е ясно дали ще се обявяват нови дати. Най-близката до България локация, на която ще бъдат Guns N' Roses, е Букурещ на 16 юли. На 22 юли пък Аксел Роуз, Слаш и Дъф Маккагън ще свирят в Атина.

Веднага се появиха спекулации, че най-вероятно с групата се водят преговори от страна на български промоутъри, за да дойдат в България в средата на юли, но засега няма потвърждение.

С над 100 милиона продадени албуми по целия свят Guns N'Roses са една от най-продаваните групи в историята. С два албума No.1 и четири албума в Топ 5 в класациите на Billboard, групата беше въведена в Залата на славата на рокендрола през 2012 г. и са носители на награди AMA, Billboard и MTV, пише "Труд".

Коментари

Новини Варна