IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Култура
18:42 | 28 юли 2014
Обновен: 13:36 | 29 март 2024

Богата културна програма съпътства Седмицата на морето в Бяла

Богата културна програма съпътства Седмицата на морето в Бяла

По материала работи: Ставри Таргов
Богата културна програма съпътства Седмицата на морето в Бяла

Изложби, концерти на открито, спортни състезания и детски конкурси са включени в програмата на Бяла за традиционната Седмица на морето в черноморското градче. Поредица от културни събития през първите дни на август ще придадат особен колорит на Бяла и ще направят почивката на летуващите още по-незабравима. От 1 до 10 август градът ще посрещне едни от най-популярните изпълнители и групи в страната. Веселин Маринов, Искра Радева и Маргарита Хранова, БТР, Поли Генова, Любо Киров, Трио „Сопрано“, група „Диана Експрес“ и Ансамбъл „Българе“ ще пеят, свирят и танцуват за настроението на жителите и гостите на града.
„Програмата на тазгодишната Седмица на морето разработихме така, че да бъде разнообразна и интересна за жителите и гостите на града от всички възрасти, жанровото разнообразие също е голямо“, сподели кметът на община Бяла Анастас Трендафилов.
Освен вечерните концерти, цветна и разнообразна е дневната програма – изложби, спортни състезания и конкурси на плажа за най-малките.
Специално в дните от Седмицата на морето археологическият комплекс на нос Св. Атанас отваря врати за нощно посещение от 20 до 22 часа. Това е възможност гостите и жителите на града да погледнат античната крепост по един нов начин, със специалното ефектно осветление.

Черно море

 

Коментари

Новини Варна