IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Култура
13:31 | 9 декември 2016
Обновен: 16:12 | 5 май 2024

Дядо Коледа ще радва децата в Кукления театър

Представленията със специалното участие на Белобрадия старец са от 10 до 18 декември

По материала работи: Пламен Янков
Дядо Коледа ще радва децата в Кукления театър

Държавен куклен театър - Варна посреща Коледните празници с приказни приключения за децата. Малчуганите ще ахнат от изненада, когато влязат в магическото пространство на преобразената зала на любимия си театър. Ще открият, че столовете са се превърнали в червени и зелени джудженца, а Коледната елха грее с искрящи светлини.

 

Най-очакваният приятел на децата – Дядо Коледа – ще дойде да поздрави най-послушните в края на две от постановките - „Снежанка и вълшебният подарък” и „Коледни лудории”.

 

Тогава всеки малък зрител ще може да се докосне до магията на Добрия Старец, който успява да зарадва и най-срамежливите мъници и да им предаде вярата в добрините и Коледния дух.

 

Представленията със специалното участие на Дядо Коледа са от 10 до 18 декември.


В събота и неделя, 10 и 11 декември, от 11:00 ч. е спектакълът „Снежанка и вълшебният подарък”. Само на 11 декември спектакълът ще се играе и следобед от 14:00 ч.

 

В сряда, 14 декември, „Снежанка и вълшебният подарък” ще има вечерно представление - от 18:00 ч., а в петък, 16 декември – сутрешно от 10:30 ч.

 


Последната събота и неделя преди Коледа - 17 и 18 декември, най-обичаните от варненските деца актьори ще се развихрят в спектакъла „Коледни лудории”. И двете представления са от  11:00 ч. и също са със специалното участие на Добрия Старец.


Дядо Коледа и цялата трупа на Държавен куклен театър - Варна изпращат своите празнични поздрави на варненските деца и на всички възрастни, които продължават да вярват, че по Коледа стават чудеса!

Коментари

Новини Варна