IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
10:16 | 29 октомври 2014
Обновен: 14:43 | 12 април 2024

Актуализират общинската наредба за спорт

Около това становище се обединиха представители на обществения съвет по спорт в морската столица

По материала работи: Златина Добрева
Актуализират общинската наредба за спорт

Да бъде актуализирана общинската наредба за безвъзмездно използване на общинските спортни бази от спортните клубове – около това становище се обединиха представители на обществения съвет по спорт в морската столица. На свое заседание с участието на Пейчо Пейчев – зам.-кмет на община Варна, Иван Луков – председател на ОбС, Лили Христова – директор на дирекция „Образование, младежки дейности и спорти“, Николай Костадинов – управител на общинското предприятие „Спортни имоти“ и Кристиана Генчева – началник на отдел „Спорт“, спортните деятели взеха решение за създаване на специална комисия, която да направи предложения за изменение и допълнение на наредбата. В нея ще вземат участие общински служители, ръководители на спортни клубове и спортни специалисти.
По време на срещата стана ясно, че ще бъде създадена и нова работна група от ръководители на спортни клубове, сдружения и представители на медиите, които да обобщят резултатите в годишната анкета за спортист на Варна.

Коментари

Новини Варна