IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
13:55 | 24 октомври 2014
Обновен: 01:10 | 25 април 2024

"Морето" не подценява "акулите"

Треньорът на баскетболния "Черно море - Порт Варна" Денислав Коцев заяви, че и в Бургас ще разчита на силна игра в защита.

По материала работи: Борис Проданов
"Морето" не подценява "акулите"

Треньорът на баскетболния "Черно море - Порт Варна" Денислав Коцев заяви, че в Бургас ще разчита отново на силна игра в защита. За победата срещу "Черноморец", варненци трябва да се сборят по същия начин, както го направиха с "Левски".
„За мача срещу Черноморец ще разчитам отново на стабилна защита, и разчитам да използвам тези състезатели, които за мое съжаление не успяха да вземат време като участие срещу Левски. Черноморец разполагат с много силна сръбска петица с шут от разстояние. Ние играхме контрола срещу тях. Имат добри играчи с добра стрелба, които у дома са доста опасни. Трябва да слезем на земята веднага от мача мача с Левски и да се сборим, както бе в сряда, за да можем да вземем победата в Бургас”, каза Коцев за клубния сайт на "Морето".
Досега варненци имат в НБЛ победа и загуба.

Коментари

Новини Варна