IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
17:38 | 21 юли 2017
Обновен: 01:14 | 25 април 2024

Треньорът на "Ботев": Нека феновете вярват в нас

При нас колективът е страхотен, каза Николай Киров

По материала работи: Ставри Таргов
Треньорът на "Ботев": Нека феновете вярват в нас

Нека нашите фенове вярват в нас и заедно ще вървим напред. Това обяви старши-треньорът на "Ботев" (Пловдив) Николай Киров след успеха на неговия тим с 4:0 над състава на "Бейтар" (Йерусалим) във втория предварителен кръг на турнира "Лига Европа".

 

Представянето ни беше на доста добро ниво. Имахме сигурност в защита, а в нападение знаем силните си страни. Можем да бъдем доволни от днешната срещата, надявам се, че и феновете са щастливи. При нас колективът е страхотен, много силна единица.

 

Момчетата са задружни и сами казват, че никога досега не са имали такъв колектив. Нашият стил е, че няма как да играем за 0:0 и винаги търсим атаката. Днес направихме великолепни неща в нападение.

 

Разбира се винаги има какво да се подобрява. Сега най-важно е да възстановим състезателите и да се настроим за шампионатите мачове. Най-важното нещо беше да излезем след почивката и да търсим трети гол, за да си решим мача.

 

Ако продадем Косоко, би било голяма загуба, но това е преценка на ръководството. Нека феновете да вярват в нас, защото ще им се отблагодарим с такива мачове. Тепърва ще мислим за "Маритимо". Тези мачове ни дават самочувствие и трупаме опит, каза Киров.

БНР

Коментари

Новини Варна