IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
14:34 | 3 ноември 2014
Обновен: 02:44 | 25 април 2024

СК "Вокил" с покана към всички клубове за традиционното Муай тай обиграване

Целта е състезателите от отделните клубове да проведат спаринги и да се обиграват преди ДП

По материала работи: Борис Проданов
СК "Вокил" с покана към всички клубове за традиционното Муай тай обиграване

На 08.11.2014г. от 12:00ч. в гр. Варна, в залата на Спортен клуб "Вокил" ще се проведе традиционното за всяка година "ОБИГРАВАНЕ ПО МУАЙ ТАЙ".

То има за цел да привлече колкото се може повече състезатели от другите клубове, на които им предстои Държавно първенство по муай тай. Шампионата ще се проведе от 12 до 14 декември във Враца. Желанието на организаторите е бъдещите и настоящи състезатели да придобият представа за реалната обстановка на състезанията като изиграят по един или два мача със свои съперници от другите клубове в своята категория и възрастова група. Поканата е отворена към всеки клуб в страната развиващ муай тай. Срещите ще се проведат изцяло по правилата на муай тай, като желаещите да участват са длъжни да си осигурят индивидуални средства за защита и екипировка. Рефери ще бъдат двамата братя Красимир и Галин Димови, които са международни съдии и рефери към Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай и W.M.F. (World Muay thai federation).

Иван Барбов

Коментари

Новини Варна