IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
13:49 | 6 ноември 2014
Обновен: 18:12 | 1 май 2024

Георги Божилов контузен за “Марек”

Мартин Александров ще свири в Дупница

По материала работи: Борис Проданов
Георги Божилов контузен за “Марек”

Тренировка на стадион “Младост” направиха днес футболистите на “Черно море”, след което се проведе и традиционното за седмицата възстановяване. Тимът ще направи последното си занимание утре във Варна, след което ще отпътува за София, където ще преспи преди мача от ХV кръг на А група с “Марек”, който е от 14,30 ч. в събота.


Лошата новина за наставника Никола Спасов е свързана със състоянието на Георги Божилов. Той отново чувства болки в хроничното си разтежение и най-вероятно е аут за сблъсъка в Дупница.


На “Тича” обаче се завърна юношата Бекир Расим. Той пропусна мача със “Славия” заради болки в палеца, но срещу “Марек” ще може да се разчита на него.


Опитният халф Дани Георгиев, който се възстановява от операция, пък почерпи за 32-ия си рожден ден. Той получи благопожелания за празника от съотборниците си и щаба.


Младият рефер Мартин Александров, който е методист на УЕФА и син на бившия шеф на българските съдии Борис Александров, получи назначение от БФС да ръководи двубоя “Марек” – “Черно море”. Негови помощници ще бъдат Иван Вълчев и Крум Стоилов, а четвърти арбитър е Иво Колев. Събитията зад двете врати ще следят Ангел Баялцалиев и Мартин Стоименов.


Красимир Николов

Коментари

Новини Варна