IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
16:16 | 12 ноември 2014
Обновен: 17:50 | 8 май 2024

Двама таланти от школата на “моряците” тренират с мъжете

Това са Валентин Йосков и Валери Христов

По материала работи: Борис Проданов
Двама таланти от школата на “моряците” тренират с мъжете

Двама от най-големите таланти от ДЮШ на “Черно море” Валентин Йосков и Валери Христов, днес се включиха в заниманието на представителня тим на варненци. Вчера Йосков реализира дежурните си две попадения за старшата възраст при разгрома с 6:1 срещу “Левски” в турнира за купата на БФС , а Христов отново бе пълен господар по десния фланг. Отличното им представяне не остана незабелязано от старши треньора Никола Спасов и той ги повика да тренират с 1-ия тим. Сутринта моряците се изпотиха във фитнеса, а следобед въпреки дъжда заложиха на упражненията с топка на стадион „Тича“.
Заниманието пропуснаха възстановяващите се след операции Бакари , Даниел Георгиев и Георги Китанов и 4-ата национали. Бекир Расим и Слави Сталев са на лагерсбор с младежкия национален отбор в Сливен, Мартин Костадинов е в групата на юношеските национали до 19 г за евроквалификациите , а Матиас Курьор играе за Мартиника в турнира “Голд къп”.

Красимир Николов

 

Коментари

Новини Варна