IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
12:33 | 13 ноември 2014
Обновен: 03:44 | 2 май 2024

Денислав Коцев респектиран от “Балкан”

Срещата в неделя пропуска Пламен Алексиев

По материала работи: Борис Проданов
Денислав Коцев вярва в медала

“Не делим отборите, към всички се отнасяме с респект, така че отиваме за добър мач в Ботевград. Всяка година си е сама за себе си. Ние тази година имаме седем нови играчи, “Балкан” също имат 4 – 5 нови играчи, така че не може да се говори за писхологическо предимство. След като минат мачовете от редовния сезон тогава ще говорим. Всеки мач играем за победа, дали ще ги победим ще разберем в края на двубоя”, коментира за клубния сайт предстоящата среща от 6-тия кръг на Националната баскетболна лига наставникът на “Черно море - Порт Варна” Денислав Коцев.


"Отборът ни през тази година е доста по-различен и бившият ни играч Педжа Стаменкович едва ли може да издаде някаква тайна за “Черно море”. Продължаваме с нашия стил на игра – агресия в защита и нападение. Силните страни на “Балкан” са много силната гардова линия, може би една от най-добрите в България. Ботевградчани имат много опитен треньор и страхотна публика", каза Коцев.


Пламен Алексиев все още не е готов за игра и ще пропусне мача в Ботевград. Очаква се баскетболистът, който се подготвя във фитнеса, да е готов за домакинството на “Черно море - Порт Варна” на “Рилски спортист” в следващия кръг.
Тимът на “Черно море - Порт Варна” пътува за Ботевград в събота в 9 ч. За вечерта е предвидено едно занимание. Мачът е в неделя от 18 ч.
 

Коментари

Новини Варна