IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
23:43 | 18 ноември 2014
Обновен: 01:38 | 6 май 2024

Бат' Венци: Кобрата е шут!

"Пулев стои до Владимир както Лом до Лондон", изцепи се босът на Славия

По материала работи: manager
Бат' Венци: Кобрата е шут!

Босът на Славия Венцеслав Стефанов отново коментира мача за световното титла по бокс между Владимир Кличко и Кубрат Пулев. Според Венци Кобрата е шут, който никога няма да достигне нивото на украинеца.

 

"Да мериш Пулев с Кличко е все едно да сравняваш Лом с Лондон", отсече Венци Стефанов пред БНТ.

 

"Нали го видяхте Кубрат, направи се на шут! Кръстоса краката и се изплези след първия нокдаун. А видяхте какво стана после. Кличко го държа пет рунда заради зрителите."

 

"Последният, който може да ми е симпатичен, е Кличко, защото съм русофил. Но Кубрат Пулев много рано си помисли, че е нещо. Това е характерна черта за българина. Той много говореше, рано се помисли, че е нещо."

 

"Помисли си, че вече е на трона и всички пояси са негови. Аз познавам с Ангел Ангелов, Георги Костадинов, Петър Лесов, тяхното поведение е коренно различно. Знаят как да се държат."

 

"С това възпитание, с този манталитет Пулев никога няма да може да достигне до нивото на Кличко. Знам, че сега ще ме псува половин България, но това е мнението ми", завърши своя коментар Стефанов.

 

gol.bg

Коментари

Новини Варна