IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
16:07 | 7 януари 2018
Обновен: 05:13 | 25 април 2024

Черно море заминава на лагер в Турция

Там ще протече основната част от зимната подготовка на моряците, ясни са всички контроли на тима

По материала работи: Слав Велев
Черно море заминава на лагер в Турция

Основната част от зимната си подготовка "Черно море" ще проведе в Турция, съобщават от пресцентъра на клуба. Отборът ще отпътува за южната ни съседка на 18 януари. 

 

"Моряците" подновяват тренировки утре - 8 януари. Първото занимание за 2018 година ще е на стадион “Тича” от 14 часа. 30 минути по-рано треньорът Илиан Илиев ще даде първата си пресконференция за медиите.

 

Във Варна отборът ще се готви до 16 януари. На 17-и Черно море стартира контролите срещу Черноморец Балчик. На следващия ден отборът ще отпътува за Турция, където до 2 февруари ще проведе основната част от зимната подготовка. На турска земя “моряците” ще изиграят пет контроли. На 24-и варненци срещат Криля Советов, на 29-и Локомотив Ташкент, а на 31-ви Пюник Ереван. Останалите две проверки ще са на 23-и и 31 януари (б.а. две са контролите на тази дата), като съперниците за тези спаринги се доуточняват.
 

На 7 февруари “моряците” ще премерят сили с тима на Лудогорец 2, а на 10 съперник на варненци ще е Поморие.

 

Четете още:

Започнаха медицинските прегледи в Черно море

Мартин Костадинов е №1 в Черно море за 2017 година

 

Коментари

Новини Варна