IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
19:54 | 23 ноември 2014
Обновен: 15:56 | 2 май 2024

Заради Лечков Бербатов не играел в националния отбор

Любо Пенев призна, че е бил на косъм да върне голмайстора в националния отбор.

По материала работи: Деян Михайлов
Заради Лечков Бербатов не играел в националния отбор

Бившият национален селекционер Любослав Пенев определи члена на Изпълкома на БФС Йордан Лечков като главен виновник за отказването на Димитър Бербатов от националния отбор през 2010 г.

Пенев призна, че е бил на косъм да върне голмайстора в тима. Лечков е основният виновник за това Бербатов да не играе в националния отбор. Бербатов ако беше дошъл да играе под мое ръководство, щеше да чупи рекорди. Но не само това, щяхме да побеждаваме. Бербатов беше на косъм да се върне, но в последния момент нещо стана. Неслучайно му пращам повиквателна всеки ден, заяви Чичовото.

Един нападател от ранга на Бербатов е изключително важен за нашия отбор. Ясно е, че нямаме футболисти като него, за да го пренебрегнем и изгоним. Виновникът за това е Йордан Лечков. Лечков и още двама-трима какво правят - критикуват. Господа, заповядайте, столът е свободен, добави Пенев.

 

 

Коментари

Новини Варна