IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
15:54 | 24 ноември 2014
Обновен: 05:40 | 25 април 2024

“Соколите” в пълен състав срещу “Верея”

В събота на "Коритото" ще има мач на живот и смърт

По материала работи: Борис Проданов
“Соколите” в пълен състав срещу “Верея”

В “Спартак 1918” вече преглътнаха загубата от “Черноморец” в Бургас и гледат уверено към следващия си мач в Б група. Идната събота „соколите“ посрещат тима на “Верея” (Стара Загора), а този двубой ще бъде рубикон за оцеляването на тима във втория ешелон. Спасителният бряг вече почти не се вижда на хоризонта, а за да не се превърне оцеляването в недостижима блян за варненци, те трябва задължително да търсят успеха в тази среща. В момента тима е на дъното с едва 3 т., на цели 13 т. от заветната цел. В отбора няма проблеми с контузени или наказани играчи и треньора Иван Маринов – Маслара, ще може да разчита на най-добрите си футболисти. Той още не може да се побере в кожата си, след поражението в Бургас.


„За първи път губя мач, в който сме имали 7 - 8 чисти положения“, беснееше след срещата с „акулите“ Иван Маринов.


Според него варненци са изиграли най-силния си мач от началото на сезона, но малшанса, а и съдията са попречили да вземат нещо от Бургас. Първият гол на “Черноморец” е бил от явна засада, а и е имало нарушение на Деян Христов.


„Мач на живот и смърт за нас“, така Иван Маринов определи предстоящия сблъсък с “Верея” на “Коритото”.


Иван Барбов

Коментари

Новини Варна