IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
10:45 | 30 януари 2018
Обновен: 16:04 | 15 април 2024

Зверев отпадна от състава на Германия за „Купа Дейвис“

Тенисистът все още не е възстановен от вирусно заболяване, заради което не завърши срещата си от първия кръг на Откритото първенство на Австралия в средата на януари

По материала работи: Пламен Янков
Зверев отпадна от състава на Германия за „Купа Дейвис“

Миша Зверев отпадна от състава на Германия за гостуването на Австралия от първия кръг в Световната група за "Купа Дейвис", неофициално световно отборно първенство по тенис за мъже. Двубоят ще се играе на твърди кортове в Бризбейн от 2 до 4 февруари, съобщава sportal.bg.

 

Зверев все още не е възстановен от вирусно заболяване,заради което не завърши срещата си от първия кръг на Откритото първенство на Австралия в средата на януари. След отказването в двубоя срещу южнокорееца Хьон Чун при 2:6, 1:4 на германеца беше наложена рекордна глоба от 45 хиляди австралийски долара по новото правило на ITF, което забранява на играчите да излизат на корта, когато не са в оптимално физическо състояние.

 

Капитанът на Бундестима Михаел Колман ще разчита на първата ракета на страната Александър Зверев, пети в световната ранглиста, както и на Ян-Ленард Щруф (58-и в света), Петер Гойовчик (60) и на специалиста на двойки Тим Пютц.

Коментари

Новини Варна