Варна 16°
fallback
Спорт
08:23 | 31 януари 2018
Обновен: 17:17 | 19 май 2024

Ботев иска да продаде Бризола

Агентът Иво Димов се е заел със задачата да намери купувач за своя клиент

По материала работи: Пламен Янков

Ръководството на Ботев (Пловдив) прави всичко възможно да реализира още един изходящ трансфер през зимния прозорец. Шефовете настояват да продадат халфа Фелипе Бризола, който получава една от най-високите заплати в настоящия състав на “жълто-черните”, съобщи Тема спорт, цитиран от sportal.bg. Агентът Иво Димов се е заел със задачата да намери купувач за своя клиент, който изнесе много добри мачове за Ботев и въпреки контузиите се утвърди като находка в селекцията на пловдивчани заедно с Жоао Пауло и Фелипе Виана. Интерес към играча не липсва, а намеците на треньора Николай Киров, че клубът ще вземе нов футболист, само ако се раздели с някой от настоящия състав, също подсказват, че има раздвижване в тази посока.

 

Белия обаче изобщо не е доволен от предстоящата раздяла с Бризола. Той не иска дни преди началото на сезона да изгуби един от основните си играчи. Още повече, че намирането на качествен заместник става все по-трудно с всеки следващ ден. на този етап като такъв се спряга Венци Бенгюзов от Верея, който по-рано през месеца не се разбра с Черно море. Преговори с него ще се водят, ако има финализирана сделка за Бризола.

 

В същото време клубът взе решение да преотстъпи още един от юношите си. Халфът Милко Георгиев ще бъде пратен под наем в Несебър или Ботев (Враца).

Автор на статията:
Пламен Янков
0 коментара
fallback
fallback