IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
16:09 | 6 декември 2014
Обновен: 21:35 | 15 май 2024

"Моряците" вярват, че ще влязат в Топ 6

Мишо Венков, Иван Коконов и Илко Пиргов коментират мача с "Левски"

По материала работи: Борис Проданов
"Моряците" вярват, че ще влязат в Топ 6

Левият бек на Черно море Михаил Венков смята, че са победили заслужено Левски с 1:0 във Варна. „Играхме по-добре и справедливо взехме 3 т. Много сме щастливи и търсим място в Топ 6. Не всичко обаче зависи от нас. Знаете, че ни предстои тежко гостуване на ЦСКА, а в тази среща ни обезкървиха с картони“, заяви Венков.


Вратарят на Черно море Илко Пиргов призна, че дербито с Левски е било равностойнж. „Добре играхме, Левски маха положения, според мен равностоен мач, но успяхме да спечелим. Левски има добър отбор, добри футболисти, щастлив съм, че успях да помогна на отбора да победим. За нас тази победа бе много важна от гледна точка на точките, които имаме в момента и мисля, че ще ни даде още малко самочувствие. Ще видим срещу ЦСКА какво ще стане. Ще се борим до последно, само това мога да обещая, дано имаме късмет и в някой от мачовете и да влезем в шестицата“, допълни Пиргов.


Влезлият като резерва Иван Коконов пък каза, че са се раздали на 100% и изрази задоволство, че са останали в играта за Топ 6. За Коконов най-важното е, че предстои пряк двубой с Локомотив в София.

Коментари

Новини Варна