IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
16:11 | 8 декември 2014
Обновен: 07:56 | 25 април 2024

Четирима национали в “Морето” след мача на дубъла с “Левски"

Варненци паднаха на “Герена” с 1:6

По материала работи: Борис Проданов
Четирима национали в “Морето” след мача на дубъла с “Левски"

Тежко поражение – 1:6 от “Левски” на “Герена, претърпя тимът на “Черно море” в мача от ХVІІІ кръг на първенството на старшата възраст. Под проливен дъжд варненци не успяха да използват шансовете си и паднаха разгромно.


Срещата в столицата беше наблюдавана от селекционера на младежкия тим U21 Александр Георгиев. След дербито той покани в селекцията си четирима “моряци”: Георги Гушлев, Стефан Иванов, Николай Минков и Емил Илиев.


Иначе срещу “сините” варнени проспаха центриране във 2-ата минута и домакините поведоха с 1:0. След това Илиян Неделчев пропусна да изравни, но се реваншира в 17-ата минута за 1:1.


Мартин Костадинов беше контузен в 24-ата минута и докато получаваше медицинска помощ извън терена се стигна до 2:1. Той беше сменен принудително, а дузпа докара нещата и до 3:1 за “Левски”. В самия край на полувремето “сините” наказаха варненска грешка за 4:1.


След почивката Кристиян Пешков и Даниел Димитров изпуснаха очи в очи срещу вратаря на домакините. За сметка на това “Левски” не пропусна да реализира още 2 положения. Тимът от “Герена” обаче беше подсилен с играчи от мъжете.
Тодор Каменов, който е един от наставниците на тази възраст на “Черно море”, коментира, че слабата игра в защита на целия отбор е виновна за разгрома. “Моряците” се адаптираха по-трудно към условията на “Герена” и допускаха много индивидуални груби грешки.


“Черно море U21”: Християн Христов, Мартин Костадинов (24 – Александър Михайлов), Ангел Стоянов, Георги Гушлев, Стефан Иванов, Александър Йовчев, Карен Мадоян (85 – Димитър Балчев), Николай Минков, Илиян Неделчев, Емил Илиев, Кристиян Пешков (70 – Даниел Димитров)


Красимир Николов

Коментари

Новини Варна