IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
14:34 | 6 януари 2015
Обновен: 12:09 | 25 април 2024

“Моряците” се събират утре за първа тренировка за 2015 г.

Зимната подготовка на тима ще протече на 2 етапа

По материала работи: Борис Проданов
“Моряците” се събират утре за първа тренировка за 2015 г.

Съставът на “Черно море” се събира утре в 14 ч. на “Тича” за първа тренировка от 2015 г. Преди заниманието председателят на националния фенклуб на “Черно море” Иван Михайлов ще награди Мишо Венков, който е победител в анкетата на феновете за 2014 г.

 

Наставникът на “Черно море” Никола Спасов е предвидил тимът да изиграе 6 контроли по време на зимната подготовка. Половината от проверките ще са във Варна, останалата част от лагера е в Анталия.


“Моряците” ще тренират в морската столица до 24 януари, когато е предвидена и учебна игра с дублиращия отбор. Тогава завършва и първият етап от зимната подготовка.


На 25 януари “моряците” заминават на лагер в Анталия, където ще е и вторият етап от зимната подготовка. Там са предвидени мачове с 3 тима: “Домжале” (Словения), “Карабах” (Азербайджан) и “Пандури” (Румъния). Дори да има евентуална промяна на съставите и датите, със сигурност срещу “моряците” ще излезе отбор, който е в елита на първенството в своята страна.


Лагерът в Анталия ще продължи до 6 февруари. След това “Черно море” се прибира във Варна, където ще има още фиксирани 2 мача – на 11 февруари с “Дунав” (Русе) и на 14 февруари с “Добруджа”.


Ясна е и съдбата на част от напусналите “моряци”. Сашо Александров вече е в “Левски”, а тръгналият си вратар Илко Пиргов премина в “Берое”, но на негово място идва сърбинът Александър Чанович.


Новите попълнения в “Черно море” се чакат за първото занимание от 2015 г. На “Тича” ще акостират още футболисти (български и чуждестранни) за проби, но все още не се знае кои точно ще “хванат окото” на Никола Спасов.


Първият официален мач за новата година на “Черно море” е на 21 февруари като домакин на “Локомотив” (ГО) за “Купа България”.


Красимир Николов

Коментари

Новини Варна