IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
20:35 | 6 януари 2015
Обновен: 12:13 | 25 април 2024

Сръбски баскетболист дава на съд "Черно море"

Варненци горят и пред ФИБА?

По материала работи: Борис Проданов
Сръбски баскетболист дава на съд "Черно море"

По-рано днес ръководството на баскетболния Черно море - Порт Варна взе решение да освободи от тима гарда Александър Влахович, но по всичко личи, че сърбинът няма намерение да си тръгне мирно и тихо от морската ни столица.

 

Мениджърът на баскетболиста Иван Ашанин разкри пред bball.bg, че той и клиентът му обмислят възможността да подадат жалба срещу „моряците” във ФИБА заради нарушения по договора подписан през лятото на 2014-а година.


„Александър Влахович продължава да бъде част от Черно море. До момента не е подписан документ за раздяла между него и клуба. Към момента, ние сме по-близо да отнесем казуса до Арбитражната комисия на ФИБА, отколкото до това да разтрогнем договора му, според правилата. Горещо се надявам и все още имам вяра, че няма да се стигне до там да разкажа публично за нещата, които г-н Варчев и г-н Ташев причиняват на Александър Влахович”, заяви мениджърът на Влахович.

 

Той обаче пропуска факта, че в Влахович не знае да играе и за престоя си в “Черно море” е причинил на варненци само неудобства и проблеми в Националната баскетболна лига.

Коментари

Новини Варна